AKTie

Sport-, spel en zomerkampcommissie
aktie@akt-online.nl

Lieve AKT’ers,

Ben jij klaar voor een beetje AKTie? Dan is hier de sport-, spel- én zomerkampcommissie! Wij zorgen dit jaar voor een beetje afleiding naast al dat gestudeer door de meest knotsgekke AKTiviteiten te organiseren! Daarnaast houden we je in shape met de sportAKTiviteiten (die we vervolgens afsluiten met een biertje, don’t worry). En om het allemaal nog leuker te maken verzorgen wij ook nog een supervet zomerkamp aan het eind van het studiejaar!

Maar wie zijn ‘wij’? Aan de hand van onze persoonlijke AKTieheld zullen we ons introduceren:

Voorzitter Isabel is net zo fearless als haar held Alice uit Alice in Wonderland. Alice laat zich niet tegenhouden door wat de wereld vindt dat ze moet doen! Zei ik Alice… of Isabel?

De functie van penningmeester wordt dit jaar getackeld door Lucille. Haar AKTieheldin is Uma Thurman in Kill Bill. Ze is blond, roekeloos en badass. Lucille ook, nu nog een samoerai zwaard.

Onze Secretaris Jip kiest als held Judge Dredd, omdat Dredd cool en zelfverzekerd is. ‘Oh en hij heeft een hele stoere lage stem!’

Voor PR-functionaris Desi is Forrest Gump een ware held. Gump maakt de gekste dingen mee, maar blijft toch gewoon zichzelf. Hoe gaat die ene quote ook al weer… ‘AKTie is like a box of chocolates… you never know what you’re gonna get.’

AKTiviteitencoördinator Lisa ziet Tris uit Divergent als haar AKTieheld, want Tris is tot alles in staat om beter en sterker te worden en laat zich door niets of niemand weerhouden. Klinkt als een echte sportcoördinator, toch?

De held van AKTiviteitencoördinator Ilsa is het konijn Judy Hopps uit Zootropolis. Waarom Judy? ‘Omdat ze optimistisch en schattig is!’ Zien we daar een gelijkenis…?

Wij hebben er zin in! Hopelijk zien we je snel op een van onze activiteiten!

Liefs,
AKTie

PS. Op de AKTiviteiten van AKTie kan je ons herkennen aan onze UNICORN-onesies.