AKT on Stage

Podiumcommissie
aktonstage@akt-online.nl

Onze voorzitter Marieke is 22 jaar en al weer vijfdejaars TFT (lekker lang studeren). Ik houd van het programma Hunted op de NPO en word hier helemaal zenuwachtig van. Dit heeft natuurlijk niets te maken met AKT on Stage, maar leuk dat jullie het nu weten. Drie jaar lang heb ik me sterk gemaakt voor DanceAKT en nu voorzitter bij AKT on Stage met een groep van vijf andere leuke meiden. We gaan spetterende AKTiviteiten voor jullie bedenken en hopen jullie met een (theater) lach of traan te zien!

Sanne is 20 jaar en onze penningmeester. Acteren en zingen zijn haar grootste passies en ze heeft door de jaren heen vaak op het podium gestaan. Met haar Pathé-pas is ze elke week in de bioscoop te vinden, maar een avondje film kijken op de bank met haar twee katjes Casper en Pip is ook zeker geen straf.

Roos is de nieuwe secretaris dit jaar. Vorig jaar deed ze de PR voor (toen nog) DanceAKT. Dit heeft ze met veel plezier gedaan, maar het is tijd voor wat anders. Roos is derdejaars, hoofdrichting Televisie én Theater en Dans, ze kan slecht kiezen en doet het liefst van alles tegelijk. Ze loopt nu deeltijd stage bij ISH Dance collective als productieassistent en daarnaast houdt ze zelf ook van danslessen volgen.

Meike is PR dit jaar voor AKT on Stage! Ze is tweedejaars en doet comparative media en houdt dus van alles door elkaar! Ze heeft veel op het podium gestaan maar houdt ook van lezen, schrijven, films kijken en dansen met vrienden! Je kan haar dan ook meestal op Pann vinden in Tivoli. Ze heeft veel zin om er een leuk jaar van te maken!

Ari, onze activiteiten-coördinator Dans, stond vanaf het eerste etentje met haar commissie bekend als de nep-vega (“haal maar geen vlees voor mij, wacht, doe maar kip”). Ze danst, speelt gitaar en gaat het liefst zo vaak mogelijk naar het theater. Omdat organiseren ook wel haar ding is, biedt AKT On Stage hét podium (ha) voor haar interesses!

Onze activiteitenbegeleider Anna is een verse eerstejaars. Ze zit het liefst een keer per week in het theater, dus een echt theaterdier. Verder is ze op zaterdag in het bos te vinden als leiding bij de scouting. Je mag haar ook altijd wakker maken voor een leuk spel of om haar te vragen naar haar zeer grote sokkenverzameling.