akt-online-test

STAGES EN WERKERVARINGSPLEKKEN TWEETAKT 2017

Het programma van Tweetakt bevat bijzondere theater- en dansvoorstellingen, locatietheater, muziekoptredens, cabarettalenten, games en (interactieve) beeldende kunst, waaronder vele premières die nog niet eerder te zien zijn geweest. Het festival vindt plaats in alle theaters van Utrecht, in het festivalhart op de Neude en ook op Fort Ruigenhoek in Groenekan, de prachtige, groene, historische buitenlocatie. Het festival vindt komend jaar plaats van 31 maart tot en met 16 april in de Utrechtse binnenstad, het programma op het fort loopt daarna nog door in de weekenden tot eind mei.

Tweetakt zoekt per direct stagiairs op het gebied van marketing en communicatie.

 
Taakomschrijving
Je verricht ondersteunende werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie voor Tweetakt; coördineren aankleding en distributie, productie en distributie van publiciteitsmateriaal, bedenken en uitzetten van marketing-,  en publieksacties, groepsacquisitie, het onderhouden van de website en social media.

Functie-eisen
Je studeert minimaal op HBO niveau, hebt affiniteit met kunst en cultuur en wil graag in een festivalorganisatie ervaring opdoen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent zelfstandig, creatief en stressbestendig. Je bent tijdens het festival beschikbaar.

Periode
Aanvang stageperiode kan in overleg. Bij voorkeur 4 á 5 dagen in de week beschikbaar.

 

MEERDERE STAGEPLAATSEN PRODUCTIE, EDUCATIE EN VRIJWILLIGERSCOÖRDINATIE

Tweetakt biedt ook nog andere stageplaatsen aan voor de afdeling productie, educatie en vrijwilligerscoördinatie. Bekijk hier het volledige aanbod van de stagevacatures: https://tweetakt.nl/nl/tweetakt-over/item-279/

 

SOLLICITATIE / INFORMATIE
Voor meer informatie over de stage- en/of werkervaringsplekken, neem contact op met Rozemarijn Gerritsen via 030 7116640. Stuur je sollicitatiebrief en cv naar Tweetakt t.a.v. stage, naar rozemarijn@stormprojecten.nl.