akt-online-test

KEES zoekt Stagiair(e) Productie & communicatie

stage-kees

KEES houdt zich bezig met de ontwikkeling en groei van cultuurvrijwilligers en daarmee de sector waar zij zich voor inzetten. Dit doet KEES o.a. door (gratis) trainingen te organiseren, te helpen met werving en advies te geven.

Als jij de nieuwe KEES-stagiair wordt, ga je met het huidige team een groot avontuur aan. Samen gaan we KEES landelijk op de kaart zetten. We gaan plannen smeden om nóg meer mensen kennis te laten maken met cultureel vrijwilligerswerk.

Bij KEES help je mee met uiteenlopende taken. Van het oppoetsen van veiligheidslaarzen tot het organiseren van trainingen. En van het invoeren van de trainingsdeelnemers in het CRM-systeem tot het schrijven van promoteksten. En het belangrijkste: Jouw takenpakket stellen we samen op basis van wat jij wilt leren!

Heb jij een onderzoekende en nieuwgierige houding en gaat je hart sneller kloppen van cultuur? Heb jij die zogeheten ‘vlotte pen’ en sterke communicatieve vaardigheden? Dan zou het zomaar kunnen dat jij onze nieuwe collega wordt. Leuk extraatje: bij KEES gaan deuren open naar een breed cultureel netwerk en betaalde klussen en leuke banen.

Word jij hier blij van? Lees dan de hele vacature op http://bit.ly/KEES_stagevacature of ga naar www.mykees.com voor meer informatie