akt-online-test

Bestuur


AKT-bestuur 2016 – 2017

Naast een basis van enthousiaste leden en commissies heeft elke studievereniging natuurlijk een bestuur nodig om alles in goede banen te leiden. Het bestuur is verantwoordelijk voor het zakelijke gedeelte van de studievereniging en de coördinatie van de AKTiviteiten. Ook onderhouden de bestuursleden contacten met andere studieverenigingen, universiteitsorganen en docenten van onze opleiding. Het komende jaar bestaat het bestuur uit de volgende vijf bestuursleden:

 

 

Isabel – Voorzitter

Als iemand geknipt is voor de rol van voorzitter, is het onze Isabel wel. Deze uit Leidschendam afkomstige jongedame zal komend jaar AKT in goede banen leiden. Zowel op het podium als achter de schermen voelt ze zich thuis, maar het liefst zit ze zo vaak als maar kan in het publiek. Met theatrale passie zal ze zich op haar taak als voorzitter storten en jullie net zo enthousiast maken als zij zelf is!

 

 

 

 

 

Hannah – Penningmeester

Het is dit jaar aan Hannah om zich te buigen over de harde cijfers van AKT: het geld. Deze Zwolse schoonheid heeft dan misschien rossig haar, maar haar taak is om de rekening van AKT juist uit het rood te houden! Zowel haar functie als de appelstickers op haar Macbook liegen niet, Hannah is een echte vegetariër! Wanneer ze niet aan het studeren is of de kluis van AKT bewaakt, zijn er genoeg dingen waarmee ze zich weet te vermaken. Hoewel ze dol is op toneelspelen en het bezoeken van filmhuizen, kan het zo zijn dat je haar tussen de bedrijven door betrapt met ’s werelds oudste medium en een kop koffie.

.

 

 

Jip – Secretaris

Jip is de man van de agenda, de notulist van het stel, de toffe peer (zie foto) die al jullie mailtjes mag beantwoorden, de Oosterhouter die alle post van AKT mag lezen en de telefoon op mag nemen. Lievelingseten: pannenkoeken. Leukste bezigheid: gezellig tot lekker laat op AKTiviteiten rondhangen, en soms vindt hij het leuk zijn creatieve kant te laten zien. Tip van Jip: Gratis Bier is Beter Bier!

 

 

 

 

 

Ivo – PR-functionaris

Deze Tsjech met krullen, met een PR-waardige voornaam mag je voor een lekker pilsje en een flinke jamsessie altijd wakker maken. Je ziet Ivo zelden zonder gitaar of ander muziekinstrument, want voor muziek is hij geboren. Niet alleen met muziek staat hij graag op het podium, maar ook acteren in een toneelstuk of musical vindt hij te gek! Hoe dan ook zal deze krul AKT op verschillende platformen in beeld brengen en zich buigen over de promotie van AKTiviteiten en dergelijke!

 

 

 

 

Merel – Onderwijscommissaris

Deze vrolijke ginger gaat dansend door het leven. Haar rode krullen zijn niet te missen in het mooie Utrecht. In haar oorspronkelijke hometown Elst bakte ze graag broodjes bij de Appie voor ieder die wilde, maar vanaf dit jaar laat ze de broodjes voor wat het is en gaat ze vol enthousiasme als onderwijsommissaris bij AKT aan de slag! Merel is een waar feestbeest van wie niet alleen de haren, maar ook de dancemoves on fire zijn! Dus Universiteit Utrecht, zorg dat je goed warm bent, want Merel gaat dit jaar met je dansen!