akt-online-test

TheaterAKT

Theatercommissie
theaterakt@akt-online.nl

Ben jij de afgelopen tijd veel te weinig in het theater geweest? Of kom je er juist het liefst zo vaak mogelijk? Ben jij helemaal weg van musicals? Of moet je nodig wat culturele opvoeding hebben? Dan is TheaterAKT hier om te hulp te schieten! Dit bijeengeraapte zootje musicalfanaten en toneelliefhebbers staat te popelen om voor jullie allerlei leuke AKTiviteiten te organiseren die volledig in het teken staan van een van de oudste vormen van entertainment: theater!
Maar wie zijn nou toch deze helden van TheaterAKT? Hieronder stellen ze zich even kort voor!
Loes is voorzitter van TheaterAKT, eerstejaars, en natuurlijk gek op theater! Ze heef The Phantom of the Opera zelfs al drie keer gezien in Londen en heeft ook menig maal zelf op het podium gestaan (in iets kleinere steden ;))! Dit meisje is klein van stuk, maar haar ideeën zijn groots. Hopelijk kan ze dit jaar de andere drie commissieleden onder controle houden en zorgen voor te gekke AKTiviteiten!
Minke is eerstejaars, secretaris van TheaterAKT en een supergrote musical-fan. Ze heeft ongeveer 50 musicals gezien en er zelf ook veel gespeeld. Minke gaat dit jaar zorgen dat alle zinnige ideeën opgeschreven worden en er gecommuniceerd wordt met leuke theaterdingen.
Fleur is zoals ons allemaal eerstejaars. Naast het studeren sport ze graag en houdt ze van muziek, theater en creatief bezig zijn. Hoewel over het algemeen cijfertjes niet tot haar beste kwaliteiten behoren, vindt ze het toch heel leuk dat ze zichzelf dit jaar penningmeester kan noemen, en wel van TheaterAKT! Ze hoopt dan ook dat ze veel mooie prijsjes voor jullie kan regelen voor de mooiste TheaterAKTiviteiten!
Ivo is de PR-functionaris van het stel. En nee, niet die uit het bestuur van AKT. Deze woeste krullenbol is naast zijn studie, in zijn vrije tijd behalve een toneelliefhebber en -speler ook een muzikant in hart en nieren: hij speelt gitaar, piano, ukelele en zingt de sterren van de hemel! Voor TheaterAKT verzorgt deze jongen alle plaatjes, posters en Facebookberichtjes!
Tot bij de volgende TheaterAKTiviteit!