akt-online-test

PLAKT

Tijdschriftcommissie
plakt@akt-online.nl

afbeelding1

BREAKING NEWS! PLAKT 2016-2017 COMPLEET!

Na een intensieve zoektocht werden op 10 november jongslede de vijf nieuwe commissieleden van PLAKT gevonden. AKT heeft, in nauwe samenwerking met de politie, deze vijf mensen bij elkaar gevonden om jullie dit jaar te voorzien van de nodige hoeveelheid kennis en vermaak. Zover bekend is geen van de nieuwe commissieleden gewond geraakt en zijn zij zeer enthousiast om het komende jaar vier toffe edities van PLAKT uit te brengen.

De voorzitter is gevonden in het lieflijke Gelderland en is geselecteerd vanwege zijn scherpe oog voor detail en kennis over alle ontwikkelingen op sportgebied. Sven is tevens de enige man in de commissie en heeft dus de zware taak om de vergaderingen met zijn collega’s te leiden. De functie van secretaris zal dit jaar bekleed worden door Nataly. Zij zal tijdens de vergaderingen razendsnel mee typen om dit vervolgens tot een overzichtelijke notulen om te toveren. Tevens zal Nataly zich buigen over alle ontwikkelingen op internationaal gebied. De vormgever van het komende jaar is gevonden in Drenthe. Julia zal al haar creativiteit projecteren op de tijdschriften die dit jaar zullen verschijnen. Onze kenner van fashion en design wordt daarom ook nu al de ‘van Gogh’ van PLAKT genoemd. De redactie is natuurlijk niet compleet zonder de glimlach van Marjolein en de creativiteit van Emma. Marjolein zal met haar spontaniteit iedere professional zover krijgen om geïnterviewd of gefotografeerd te worden. Emma zal met haar kennis en ideeën PLAKT naar een nieuw hoogtepunt weten te brengen.

Wat deze samenstelling voor gevolgen heeft voor de internationale economie, het beleid van Trump en de mobiele graffiti-muur in Doetinchem zal nog moeten blijken.