akt-online-test

Introcie

Introductiecommissie
introductiecommissie@akt-online.nl

img_7710

Lieve (toekomstige) AKT’ers en Media & Cultuur studenten,

Men zegt dat perfectie een utopie is, maar de Introcie bewijst het tegendeel (of nouja… bijna dan, want Thomas houdt de ‘N’ verkeerd vast…) Dit jaar zullen wij de introductie voor de toekomstige eerstejaars gaan organiseren en daar hebben we super veel zin in! We zullen ons even voorstellen:

Dit jaar aan de lichtelijk overenthousiaste Luna de taak om als voorzitter de rest van de Introcie in het gareel te houden. Met de combinatie van haar lieve sproetjes en een vleugje badassness gaat dit helemaal goed komen. Haar liefde voor sushi, lieveheersbeestjes en reizen is nog maar het begin, want daarnaast gaat deze kleine Goudse dame de batavierenrace organiseren met AKTief. Oja en fun fact; ze heeft twee schildpadden, Macho en Monster.

Thomas mag dan soms een beetje incapabel zijn als het draait om het vasthouden van letters, we hopen dat hij goed om kan gaan met cijfers, want dit jaar is Thomas onze penningmeester! Vorig jaar heeft hij Midden-Oosten Studies gestudeerd en nu Media & Cultuur, deze jongen zit vol verassingen! Daarnaast houdt hij heel erg van films en series, dus probeer hem maar eens iets aan te raden dat hij nog niet gezien heeft.

Timo is dit jaar onze secretaris! Vorig jaar heeft hij vrijwilligerswerk gedaan voor kinderen in Zuid-Afrika en dit jaar wil hij de wereld graag beter maken door de allerleukste introductie ooit te organiseren voor de komende eerstejaars. Naast het feit dat deze globetrotter goed is met kinderen, heeft Timo ook een grote passie voor Lp’s, hij heeft namelijk een hele collectie aan zijn muur hangen!

De rol van Activiteitencoördinator wordt dit jaar vervult door Pleun! Dankzij haar uitstekende planning-skills weten we zeker dat ze dit super goed gaat doen, maar anders kan ze altijd terugvallen op plan B van haar leven; het oprichten van een pension voor verwaarloosde katten, Adele zingen op bruiloften en trouwen met Leonardo DiCaprio. Dit jaar gaat ze echter (sorry Leo) al haar liefde stoppen in het coördineren van de intro!

XOXO, de Introcie!