akt-online-test

InterAKT

Reiscommissie
interakt@akt-online.nl

dkfjadkfja

Lieve lieve AKTers,

Ook dit jaar gaan we weer bekijken wat er allemaal buiten Utrecht en omstreken te zien valt, namelijk met de Grote Reis en de Liftwedstrijd. En aangezien deze reisjes zichzelf niet organiseren, gaan wij dat voor jullie doen!

En wie is ‘wij’ dan wel niet?

Allereerst de pinguïn-liefhebbende Henk, die al een jaar ervaring heeft als wereldreiziger. Deze voormalig communicatiefunctionaris-gone-voorzitter gaat er voor zorgen dat alles lekker loopt en let erop dat we straks niet met z’n allen in een doos onder een brug hoeven te overnachten.

Anne-Flo(rine) heeft jullie vorig jaar als PR-functionaris al het nieuws gebracht, maar gaat er dit jaar voor zorgen dat wij als InterAKT nooit wat vergeten door alles mooi vast te leggen in de notulen (oftewel; gaat dit jaar de rol van secretaris vervullen). Anne (of Florine, wat je wilt) vindt cavia’s toch wel echt heel tof. Heeeel tof.

Dan hebben we ook nog een paar kersverse kinders die dit jaar voor het eerst 32 man de grens over gaan slepen. Henk geeft zijn sponsfunctie door aan Hannah, die liefde voelt voor doodshoofdaapjes. Han gaat heel hard geld verzamelen om onze tripjes te kunnen financieren.

Elise heeft geen lievelingsdier, maar wel een hond genaamd Sybe waar ze nog allergisch voor is ook. Wel heeft ze gevoel voor geld (dat hopen we tenminste) want Elise gaat dit jaar de rol van penningmeester vervullen, zodat jullie straks geen €1562 hoeven neer te leggen voor een weekje weg.

En hoe weten jullie straks alle ins en outs van de Grote Reis en de Liftwestrijd en wanneer je je overal voor moet inschrijven? Daar gaat Eline voor zorgen, die dit jaar PR-functionaris van InterAKT wordt. Ze krijgt de kneepjes van het vak geleerd van Anne-Flo zodat de posters er straks niet uitzien alsof ze regelrecht uit Paint komen. Verder houdt ze vooral veel van olifanten.

 

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en we hopen jullie binnenkort allemaal mee te mogen nemen naar hele vette verre oorden!

 

Kusjes,

InterAKT ‘16/’17