akt-online-test

GeprAKT

whatsapp-image-2016-12-02-at-13-43-20De kookcommissie
geprakt@akt-online.nl

Hi lieve AKT’ers!

Hebben jullie honger? Hopelijk wel, want dit jaar zullen jullie buikjes gevuld worden door een compleet nieuw GeprAKT!

De voedselfestijnencommissie zal voorgezeten worden door Fleur. Met een liefde voor alles wat eetbaar is, zal deze Woerdenaar zich moeten inhouden om niet alles (met chocola) direct naar binnen te werken. Ondanks dat Fleur vaak de chaos zelve is, zal ze deze eetbende in het gareel proberen te houden en met de smakelijkste ideetjes komen!
Onze penningmeester is Michel(in). Hij is Indo en daardoor altijd in om wat te eten, omdat dit automatisch al in zijn cultuur zit. Sterker nog, zijn levensmotto is: ik leef om te eten. Verder houdt hij van muziek maken, omdat dit mensen verbindt, net als eten. Aangezien hij de portemonnee van GeprAKT in handen heeft, gaan we op schappelijke wijze de goeie producten kopen. Uiteraard hoopt Michel ook dat de gespendeerde uurtjes aan het kijken naar 24Kitchen zijn vruchten afwerpen. Oja, zijn lievelingseten is zijn moeder’s nasi 😉
Sarah hier, zij is de secretaris van het team. De belangrijkste dingen om over haar te weten zijn dat ze geobsedeerd is met Harry Potter, en eten! Voor haar functie mag ze dan voornamelijk achter de laptop zitten, maar bij de AKTiviteiten stroopt ze haar mouwen graag op om de heerlijkste gerechten voor jullie klaar te maken.
Dit jaar mag Melissa zichzelf rekenen tot PR-functionaris van GeprAKT. Ze is te herkennen aan haar leuke grijze haren, curieuze humor en is bovendien altijd in voor een gezellig praatje. Deze functie betekent dat ze nog wel even moet leren fotosjoppen. Bonuspuntje, Melissa kan vet lekker bakken, braden, koken en eten wat niet geheel onbelangrijk is voor deze kookcommissie 😉
Felicity is dit jaar de AKTiviteitencoördinator van de heerlijkste commissie die er is. Dit jaar zullen jullie haar nog wel eens voorbij zien huppelen met een theedoek aan de broek en een spatel in de hand, allemaal om jullie van de lekkerste gerechten te voorzien!
Nu duiken we weer snel de keuken inen zullen jullie komend jaar opwachten met verrassende smaken en mooie prakkies!
Smakelijke smikkeltjes,
GeprAKT