akt-online-test

Feessie

whatsapp-image-2016-12-08-at-17-26-26Feestcommissie
feestcommissie@akt-online.nl

Dit is Rob’s tweede jaar als voorzitter van de Feessie. Je kan dus gerust zeggen dat hij genoeg feestervaring heeft opgebouwd om ook dit jaar weer toffe feesten te bezorgen. Met zijn Rod Stewart charmes staat deze blonde, theatrale jongen overal vooraan om een tip top feest te organiseren. Hij doet dan wel de studie niet meer, maar van AKT kon die geen afstand nemen. Met die geweldige feesten die hij met de Feessie organiseert, is het ook meer dan logisch dat het moeilijk is om bij AKT weg te gaan.

Dat alle geldzaakjes in orde zijn en wij arme studenten voor een mooi prijsje feest kunnen vieren en bier kunnen drinken, gaat de nieuwe penningmeester Charlotte regelen. Als een echte gedreven AKTivist is Charlotte op bijna alle evenementen te vinden. Als een echte leider van de zoenboom, gaat Charlotte ook een leidende rol spelen over de financiën. Ook bij de Galacie gaat ze meehelpen , dus je kan wel stellen dat ze van feesten houdt. Met haar doorzettingsvermogen, inzicht en vrolijkheid gaat ze ervoor zorgen dat alles financieel op rolletjes zal lopen.

De pr-functionaris van dit jaar is Daan. Vergis je niet in zijn onschuldig-ogende uiterlijk, want bij elk feestje, borrel of AKTiviteit is Daan (niet altijd even nuchter) van de partij. Daan gaat liever naar een feest dan dat die zijn best doet voor de opleiding en dit pakt niet altijd even goed uit. Zijn droge humor brengt ons bij elke Feessie-vergadering weer aan het lachen. In zijn thuis in dé mediastad van Nederland heeft Daan (hopelijk) genoeg inspiratie opgedaan om voor elk Feessie een geweldige promotie te leveren.

Voor de vetste locaties en dikste DJ’s gaat Esther dit jaar zorgen als nieuwe DJ- en locatiemanager. Er kan zonder twijfel gezegd worden dat Esther weet wat ze doet nadat ze met de Introcie sublieme introdagen heeft georganiseerd. Esther lijkt heel netjes, maar ook zij weet wel van feesten en wat er bij het organiseren ervan komt kijken. Esther komt soms wat onverwachts uit de hoek wanneer ze bijvoorbeeld haar beste twerkmoves laat zien bij het sollicitatiegesprek, maar zo gaat ze ook jullie met deze vastberadenheid verrassen.

De nieuwe secretaris van Feessie is Huib. Net als Rob is ook hij gestopt met de studie, maar hij kan ‘The AKT-lifestyle’ niet loslaten. Met zijn uitgesproken mening en aanwezigheid is Huib niet weg te denken bij de vereniging. Ook is Huib niet vies van een keihard feest en geniet dan ook graag van een biertje of 10. Met zijn grappen en niet zo subtiele opmerkingen zorgt Huib altijd voor een topsfeer. Misschien let die niet altijd even goed op, maar hij gaat met zijn enthousiasme en passie ervoor zorgen dat alles soepeltjes gaat verlopen.