akt-online-test

Alumniwerkgroep

Alumniwerkgroep
alumni@akt-online.nl
alumniwerkgroep
’WIE?! ALUMNIIIII!!!!!’
Deze slogan is al veelvuldig geroepen tijdens de commissie battle. Hier hebben we geschiedenis geschreven door als eerste werkgroep ooit aan deel te nemen. Geschiedenis zullen we nog veel vaker gaan schrijven door juist de geschiedenis van onze prachtige opleiding en vereniging in te duiken. Na een jaartje geoefend te hebben als voorzitter gaat Safirah dit jaar echt knallen als voorzitter van de alumniwerkgroep. Je zal haar vaak met open broek tegen komen terwijl ze voor allerlei dingen zit. Met haar vlotte aanpak is geen alumnus dit jaar veilig voor Safirahs contactcapaciteiten.
Zelfs bij een werkgroep moet alles genotuleerd worden en deze taak zal Lennart dit jaar op zich nemen. Dit jaar heeft hij praktisch altijd zijn laptop en mooie tas bij zich waardoor het makkelijk is om alles in Word vast te leggen. Ondanks zijn drukke leven is het alumnibestand in veilige handen op zijn laptop.
Na al haar leuke en smakelijke bijdrages gaat Evi dit jaar inhoudelijk aan de slag. Met haar charmes zal het voor alle alumni onmogelijk worden om de werkgroep te negeren. Zelf heeft ze nog geen idee wat ze wil, maar bemoeien met andermans toekomst vindt ze erg leuk om te doen.
Wat is nou een alumniwerkgroep zonder een alumnus erin? Daarom hebben we Jeffrey als mooi lid en internationaal tintje van deze werkgroep. Na vele jaren bij AKT rond te hebben gestruind kan hij nog steeds geen afscheid nemen. Met zijn ervaring, kennis, wijsheden en contacten wordt het een eitje om alle andere alumni warm te maken voor ons.
Komend jaar gaan wij met z’n vieren aan de slag om de vereniging te voorzien van een zo compleet mogelijk alumnibestand. Hierin zullen we alle mensen die de studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap/Media en cultuur hebben gedaan opnemen om te zien waar ze zijn beland. Op deze manier heeft AKT straks een mooi alumnibestand om alle leden in contact te brengen met afgestudeerden en leuke activiteiten te organiseren