akt-online-test

AKTFilm

Filmcommissie
aktfilm@akt-online.nl

whatsapp-image-2016-12-02-at-16-30-03

Ola,

Wij zijn AKTFilm! Beter bekend als de leukste commissie van AKT en natuurlijk trotse tweede bij de commissiebattle. Wij hebben het geluk dat we vier vet leuke film gerelateerde AKTiviteiten mogen organiseren. Eén daarvan is natuurlijk het AFF, maar ook Good Food Film komt dit jaar terug! Dit doen wij met een super leuke groep van vijf lieve mensen. Die we hieronder even aan jullie voorstellen.

Julia Eikelenboom – Voorzitter

Om deze heerlijke bende van ellende in het gareel te houden zal Julia als voorzitter klaar staan om iedereen achter zijn kont aan te zitten en te vervelen met een heleboel vragen. Met haar felgekleurde zachte Bambi pyjama, grote liefde voor achtbanen en andere rare eigenschappen draagt ze hopelijk veel gezelligheid bij aan de leukste commissie van AKT.

Mischa van der Burg – PR-functionaris

Mischa gaat er dit jaar wederom voor zorgen dat jullie allemaal op de hoogte zijn van de leukste vier AKTiviteiten van het jaar. Ik woon in het welbekende Zevenhuizen, ben vegetariër en niet vegetarisch, want ik ben wel van vlees en bloed gemaakt. Oh en ik ben ook een beetje fan van St. Pauli (google maar) en Desigual (moet je eigenlijk wel kennen). Volleybal is ook wel leuk, maar ik zal jullie daar niet mee doodgooien. Maar goed, dit zie je verder ook niet echt terug in de PR.

Aukje Lidewij Bink – Locatiemanager

Oke ik dacht dus aan leuke quotes op de achterkant van onze commissiekleding, maar dat werd genadeloos geweigerd, maar ik ga het toch delen (ik ben trots op een van mijn weinige talenten om de slechtste grappen te maken): “get to the AKTFilm!”, “when life gives you AKTFilm”,”I’m gonna make him an AKTFilm he can’t refuse”, “Toto, I’ve got a feeling we’re not in AKTFilm anymore”, “may the AKTFilm be with you”, “fasten your seatbelts. It’s going to be a AKTFilm night”, “AKTFilm gonna need a bigger boat”, “I see AKTfilm people”, “you had me at ‘AKTFilm’”. Zoals een groot denker ooit over mij zei gistermiddag: “zeg dat je locatiemanager bent, omdat er bij jou altijd wel plaats is voor plezier”.

Susan Schoonwater – Penningmeester

Dit enthousiaste en koppige eendje met af-en-toe-suikerspinhaar heeft een passie voor documentaires, houdt van de geur van basilicum  en thee en vooral niet van babypaprika’s, zand tussen haar tegen en oude chocola. Ze is gelukkig alleen chaotisch wat haar kamer betreft, maar haar obsessie met het bijhouden van lijstjes en schema’s zal haar daarentegen goed van pas komen bij haar functie als penningmeester. Verder zingt en speelt ze ook nog wel eens wat, maar dat is voor het penningmeesterschap niet zo van belang.

Daniéla Prot  – Secretaris

Deze krullenbol is altijd in de weer met van alles en nog wat. Deze reisliefhebber (altijd zo fijn 4 uur op een dag reizen) heeft zeeën van tijd in de trein waarin heel veel e-mails verstuurd kunnen worden! Haar onuitputtelijke bron van creativiteit en liefde voor kunst zal zeker van pas komen. Verder drinkt ze 300 liter thee per dag en houdt ze van haar kitten Luna. En ohja ze is ook vegetariër en niet vegetarisch.

Naast dit verschrikkelijk creatief verzonnen berichtje zouden wij natuurlijk geen filmcommissie zijn zonder leuk filmpje: